Paras makea drinkki

Paras makea drinkki

Drinkit valmistuvat käden käänteessä omien mieltymysten mukaan. Hyvä ja houkutteleva drinkki sekä näyttää että maistuu hyvältä. Tiedättehän te sen laulunkin, punaista ja makeaa? Tai ne kuvat houkuttelevan näköisistä drinkeistä sateenvarjoineen ja muine koristeineen terasseilla tai ulkomailla? Parasta ja makeaa drinkkiä ei voi nimetä, sillä juuri se kaikista paras makea drinkki on juurikin se, mistä itse eniten pitää.

Alkoholiton makea drinkki

Kaikille ei alkoholi sovi tai ei syystä tai toisesta halua tai pysty juomaan alkoholia mutta haluaa kuitenkin liittyä seurueeseen. Silloin täydellinen vaihtoehto on alkoholittomat drinkit, jotka voivat maistua lähes täysin samalta, kuin vastaavat alkoholia sisältävät drinkit. Alkoholittomia drinkkejä kutsutaan usein nimellä mocktail kun taas alkoholillista versiota kutsutaan cocktailiksi.

Parhaat drinkit pitävät pintansa läpi vuosien. Osaa drinkeistä voisi kutsua jopa jo klassikoiksi, jotka eivät häviä enää koskaan valikoimista vaan ovat jatkuvasti suosiossa. Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa on vuorosi tilata etkä tiedäkään mitä haluaisit? Näissä tilanteissa on helppo heittää ilmoille jokin tuttu vanha klassikko, kuten vaikka margarita, mojito tai gin&tonic.

Ulkonäkö kruunaa drinkin

Drinkeissä usein ulkonäkö kruunaa koko homman. Vastaan on tullut myös ihmisiä, jotka ovat tilanneet ”hyvältä näyttävän juoman”, jotta voivat jakaa siitä hienon kuvan sosiaalisessa mediassa. Houkutteleva värin lisäksi mocktailit ja cocktailit ovatkin usein koristeltu erilaisilla lisukkeilla kuten lehdillä, marjoilla, sateenvarjoilla tai sekoitustikuilla.