Cafe Tin Tin Tango


Cafe Tin Tin Tango Töölössä on lounaskahvila, joka on toiminut jo vuosia. Se perustettiin vuonna 1994 ja se löysi heti paikkansa asiakkaiden sydämissä. Siellä piipahtavat tyypillisimmillään perheet, opiskelijat, taiteilijat sekä poliitikot. Kahvila onkin varustettu A-oikeuksilla. Tintti, kuten kahvilaa tuttavallisesti kutsutaan, on kotoisenoloinen ja lämminhenkinen ilmapiiriltään. Se on saanut ystäviä pitkin ja poikin maailmaa. Tämä on kuin olohuone, johon on mukava palata kerta toisensa jälkeen.

Cafe Tin Tin Tango on tunnelmallinen ja viihtyisä.

Cafe Tin Tin Tango lounasta ja kahvia

Hyvin suosituksi on myös muodostunut Cafe Tin Tin Tango lounas. Sitä saa maanantaista perjantaihin ja se koostuu keitoista sekä sen seurana tarjottavasta leivästä eli sandwichista. Voit nauttia sekä keitosta että leivästä tai pienempään nälkään voit ottaa ainoastaan leivän. Tarjonta ei jää pelkästään keittoihin, vaan salaatit voivat myös piristää päivän aikana. Tintistä on myös mahdollisuus saada kotiinkuljetus tai take away. Niiden tilaus tapahtuu Woltin kautta.

Mutta mikäpä olisikaan parempi paikka aamiaiselle? Cafe Tin Tin Tangon aamiainen on monipuolinen ja se on niin ravitseva, että sillä jaksaa pitkälle päivään. Vaihtoehtoja on useampia sekä eri hintaisia. Se myös kannattaa huomioida, että viikonloppuisin eli lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla brunssi. Joten jos satut viikonloppuna olemaan Tintin nurkilla, kannattaa ehdottomasti kokeilla myös tämä vaihtoehto.

Tin Tin Tango lounas on herkullisia keittoja

Jos tykkäät nauttia päivällä keittoja lounaaksi, Cafe Tin Tin Tango on ehdottomasti sinun paikkasi. Se sijaitsee Helsingin Töölössä hyvällä sijainnilla. Keitot vaihtuvat päivittäin ja tarjolla voikin olla esimerkiksi bataatti-vuohenjuustokeittoa, lohikeittoa, gulassikeittoa sekä tietenkin lohikeittoa ja tomaattikeittoa. Kaveriksi keitolle voi valita leivän, joka voi olla vaikkapa hummus-munakoiso tai perinteinen kinkku-juusto. Mukavaa vaihtelua ovat myös italialaiset toastit. Toastia on mahdollisuus saada joko itsenäisenä, keiton kanssa tai vihersalaatin kera.

Cafe Tin Tin Tango on mielenkiintoinen kahvila ja sitä voi todellakin suositella. Mukava ja lämmin tunnelma on aamusta alkaen. Jos aloitat päiväsi aamiaisella, voit piipahtaa myös lounaalla eikä iltakaan ole poissuljettu mahdollisuus. Iltaisin on tarjolla tunnelmallista taustamusiikkia sekä laaja viini- ja olutvalikoima. Hillitty puheensorina täyttää tämän viihtyisän kahvilan.

Peli hetki ystävien kesken

Cafe Tin Tin Tangon kahvi tulee omasta paahtimosta Porvoosta. Siksi sitä on kehuttu paljon. Tällainen korttelikahvila on hyvä vaihtoehto, kun haluaa viettää aikaa ystävien kanssa eikä ole tarvetta lähteä muuta kuin istumaan kaikessa rauhassa iltaa. Iltaa istuessa voi kaivaa kännykän hetkeksi esiin ja nauttia pikaisesta pelihetkestä. Vedonlyönti nettikasinolla on suosittua ja kohteita on paljon, joten valinnanvaraa riittää. Kannattaa myös katsoa, onko bonuksia tarjolla vedonlyöntikohteisiin.

Ravintolan brunssi sopii hyvin viikonloppuun alkuun. Sillä voi avata viikonlopun sekä nauttia siitä täysin siemauksin ystävien ympäröimänä. Brunssi on mukava tapa aloittaa päivä sen jälkeen, kun on kunnolla nukkunut. Tapa on peräisin Amerikasta, mutta se sopii hyvin myös suomalaiseen kulttuuriin ja brunssia voi kokeilla muutenkin kuin perinteisesti vapunpäivänä.

Cafe Tin Tin Tango ja pesula

Kumpi sinua kiinnostaa enemmän, parhaat drinkit baarissa vai pyykkien pesu lounaan lomassa? Kysymys saattaa kuulostaa hiukan omituiselta, mutta se oli pakko esittää, koska Cafe Tin Tin Tango tarjoaa pesulapalveluita tiloissaan. Kyseessä on itsepalvelupesula. Tiloissa on pesukone, jolla pesee kuusi kiloa pyykkiä ja sen kaverina tietenkin kuivausrumpu. Tämä onkin erittäin suosittu palvelu, joten Tintti pyytääkin tekemään varauksen etukäteen.

Cafe Tin Tin Tango kuuluu yksityiseen ravintola- ja hotelliketjuun. Ravintoloita ovat Carelia sekä KuuKuu sekä hotellitoimintaa pyörittää Hotelli Finne. Tähän samaan ketjuun kuuluu myös maahantuontiliike viineille eli Carelia Wines. Se siis kertoo sen, miksi myös Tintissä on hyvä valikoima viinejä sekä oluita.

Cafe Tin Tin Tango on lounaskahvila, johon kannattaa käydä tutustumassa. Paikka on avoinna aamusta aina puoleen yöhön asti. Naposteltavat ovat herkullisia ja niitä on pitkin päivää tarjolla. Illansuussa voi poiketa lasillisella tai toisella hyvien ystävien kesken. Tämä kahvila onkin mainio silloin, kun haluat jutella ystäviesi kanssa siten, ettei mikään ylimääräinen musiikki tai muu meteli häiritse teitä. Mennäänkö tutustumaan?