Bar Passion Tampere


Bar Passion Tampere

Bar passion Tampere – asiakaslähtöisyyttä

Tämä tamperelainen ravintola on hyvin monipuolinen seurusteluravintola. Sen historia alkaa vuodesta 2004 ja koko tämän elinkaaren ajan ravintola on panostanut palveluun. Se on kannattanut ja siitä on muodostunut hyvin suosittu paikka keskeisellä sijainnilla. Kesällä upea, aurinkoinen terassi kerää kaupunkilaiset nauttimaan juomista ja talvella on mukava sisätiloissa seurata isolta tv-ruudulta paikallisotteluita tai kansainvälisiä kisoja. Näiden huippuhetkien ohella tätä paikkaa voi hyvällä syyllä pitää täydellisenä myös seurusteluun. Hintatasoltaan se on kohtuullinen ja siihen lisättynä nopea palvelu, alkaa hyvät puitteet olla kasassa ja imago kohdillaan. Rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma tekee tästä paikasta suositun, sinne palataan uudelleen ja uudelleen.

Bar Passion Tampere on ravintola, mutta onko se myös Tampereen paras kahvila? Kun sillä on keskeinen sijainti, se toimii päiväsaikaan rentona kahvilana, johon on helppo kävellä sisään juomaan kupponen kuumaa.

Bar Passion Tampere

Paras kahvila, jossa panostetaan palveluun

Jos iltapainotteinen elämä ravintolana saa kehuja, niin kehua voi myös päivällä tiloissa toimivaa kahvilaa. Astu sisään ja istahda hetkeksi mukavaan loungeen tai vietä rennosti aikaa ystävien kanssa jutellen pidempäänkin. Palvelu pelaa päivällä ihan yhtä hyvin kuin illallakin.

Mielenkiintoista on, kun joku kahvila tai ravintola saa hyvin imagon, se säilyy kauan, jos palvelulla pystytään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Vaikka baarin ulkosivu onkin todella tylsä ja mitäänsanomaton, on sisälle kuitenkin pystytty loihtimaan erinomaiset ja viihtyisät tilat. Se palvelee hyvin sekä kahvilana, katsomona kuin ravintolanakin. Lisäksi tiloista löytyy pelikoneita.

Mikä tekee paikallisesta ravintolasta legendan?

Kun tilat ovat toimivat, palvelu hyvää, meno rentoa ja hinnat kohtuulliset, on selvää, että kahvilassa ja ravintolassa viihdytään. Siellä viihtyvät monen ikäiset ihmiset. Sijainti on erinomainen ja juuri sen takia se houkuttelee myös matkailijoita ja ulkopaikkakuntalaisia puoleensa. Siisti ja viihtyisä ravintolatila jää helposti mieleen ja sitä voi suositella ystäville tai palata itse uudelleen.

bar passion Tampere on todellinen legenda jo eläessään. Tanssiravintolaksi sitä ei voi sanoa, mutta DJ:n soittama musiikki on genreltään paikkaan sopivaa. Musiikki tosin jakaa mielipiteet ja niistä ei voi kiistellä. Jokaisen makuun musiikki ei tietysti sovi, mutta sillä on suuri vaikutus viihtyvyyteen. Houkuttavatko Helsingin parhaat baarit enemmän – sitä ei tiedä.

Bar Passion Tampere

Ennen kaikkea seurusteluravintola

Seurusteluravintola tämä paikka ehdottomasti on. Sisustus on tehty niin, että lounget muodostavat ikään kuin rantabaarin. Puuelementit tekevät siitä mukavan. Pöytäryhmät ovat myös erikokoisia, joten isommat tai pienemmät porukat voivat valita oman tilansa. Jos sisään astuu silloin, kun intohimon bar on täynnä väkeä, voi aistia puheensorinan ja musiikin keskeltä sen, mitä odottaakin: väki viihtyy ja juttelee keskenään. Tunnelmallista valaistusta ei voi vastustaa ja rento ilmapiiri ei jää keneltäkään huomaamatta.

Bar Passion Tampere on selkeästi seurusteluravintola, jota voi hyvällä syyllä mainostaa kaupungin yhdeksi parhaimmista. Suosituimpina aikoina se vetää sisäänsä paljon ihmisiä ja silloin monien mielestä se saattaa tuntua hiukan ahtaalta. Mutta rennossa hengessä sopu antaa sijaa ja meno on siitäkin huolimatta leppoisaa. Ehkä mukavana pienenä yksityiskohtana voi myös mainita sen, että baarin vessoissa on kultaiset hanat. Jos sisustetaan tyylillä, sisustetaan loppuun asti.